Over onze producten


Curly Hair Solutions is een lijn van op water gebaseerde professionele haarproducten. Voor golvend, krullend, kroes en chemisch behandeld haar. Ook voor Europese krullen. Zonder siliconen, zonder mineraalolie en niet op dieren getest. She Sells is in Nederland de eerste importeur van Curly Hair Solutions .

Iman heeft cosmetica en gezichtsverzorging ontwikkeld speciaal voor gekleurde vrouwen. De producten van Iman gebruiken speciale ingredienten tegen grauw uitslaan, vettigheid en een oneffen huidteint

Flori Roberts is een Amerikaanse cosmeticalijn  speciaal voor de gekleurde huid en bestaat al sinds 1965
Patti Labelle, India Arie en Miss Black America gebruiken allemaal Flori Roberts Cosmetica!

Long Lovely Locks producten zijn handgemaakt van 100% natuurlijke en verse ingrediënten. GEEN alcohol, chemicaliën, mineraalolie, petroleum of siliconen. Alleen de beste ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Voor alle haartypen. Natuurlijk of chemisch behandeld
Long Lovely Child biedt 100% natuurlijke handgemaakte haarverzorgingsproducten. In een milder variant, met hetzelfde effect als Long Lovely Locks. Speciaal voor de kleintjes. Voor alle haartypen.

My Honey Child biedt 100% natuurlijke kwaliteitsproducten.Voor zowel natuurlijk als gerelaxt haar.Ideaal voor de gevoelige hoofdhuid.

Tropic Isle Living werd in 1992 gelanceerd met de overtuiging een reeks van Jamaicaanse kruiden en plantaardige producten op de markt te brengen tot die zijn gewaardeerd door generaties vanwege hun voordelen voor het haar, huid en lichaam . Tropic Isle Living is gespecialiseerd in het maken van natuurlijk haar, huid en lichaamsverzorgingsproducten uit oliën , kruiden en bessen uit Jamaica , de rest van het Caribisch gebied en Afrika. Hun meest populaire product is de Jamaican Black Castor Oil. Het is een krachtige conditioner en haargroeimiddel, maar het wordt ook traditioneel gebruikt voor : pijn, laxeermiddel, huid problemen , borst massage, ontgiftigingr en nog veel meer .