Kindercurls Travelpack

Kindercurls Travelpack
Kindercurls Travelpack
Kindercurls Travelpack
Kindercurls Travelpack
Eur 25.00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Het perfecte starters pakket voor kinderen Het Kinder Curls Complete Care Travel Pack is alles wat jouw kind nodig heeft voor mooie, gezonde krullen.
  • Magic Mist™ Detangler
  • Super Curls™ Styler
  • Creamy Curls™ Hair Moisturizer-

Magic Mist™ Detangler - Voor haar zonder klitten
Voor gebruik op nat haar. Spray Magic Mist Detangler™ over het hele haar, met bijzondere aandacht voor de plekken waar klitten zitten. Wacht 30 seconden en begin met het ontwarren van de punten tot de wortels met een borstel of kam. Niet spoelen.

Super Curls™ Styler - Definieert en voegt glans toe
Voor gebruik op nat haar. Verdeel een royale hoeveelheid Super Curls en borstel of "hark" van de wortels tot de punten en style zoals gewenst. Laat het haar drogen. Voor zachtere krullen knijpt u het haar nadat Super Curls is opgedroogd. Kan gebruikt worden met of zonder Creamy Curls. BONUS: Super Curls wordt opnieuw geactiveerd met water, dus vernevel de krullen eenvoudig met een spuitfles voor vele dagen perfecte en gezonde krullen!

Creamy Curls™ Hair Moisturizer- Tegen droge krullen
Voor gebruik op nat haar. Nadat het haar is ontward, verdeelt u een royale hoeveelheid Creamy Curls™ gelijkmatig van de wortels tot de punten. Style met kam, borstel of vingers en laat drogen. Kan alleen of samen met Super Curls™ worden gebruikt voor extra stevigheid en definitie.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review